Hakkımızda

ADYÜ FM, Adıyaman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren bir üniversite radyosudur.

Adıyaman merkezi ve çevresinde FM 95.3 frekansından dinlenebilen ADYÜ FM, internet üzerinden de dünyanın her yerine Adıyaman Üniversitesi'nin sesini ulaştırabilmektedir. Radyomuz, eğitim, sağlık, spor, sanat, edebiyat, kültür ve sosyal içerikli programlarının yanı sıra geniş müzik yelpazesi ile dinleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaktadır.

Radyomuzda, akademik ve idari personellerimizin yanı sıra öğrencilerimize de program hazırlama ve sunma imkanı verilmektedir. Son teknoloji cihazların kullanıldığı ADYÜ FM, Üniversitemiz ile Adıyaman halkı arasında bir bağ oluşturmuş ve ilgi ile takip edilen bir radyo istasyonu olmayı başarmıştır.